Olağan Genel Kurul Toplantımız Gerçekleşti.

İlgili evraklar ve bağlantılar haberin devamındadır.

Görüntüleme

Derneğimizin 2018 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 23 Şubat 2019 Cumartesi günü gerçekleşti. Toplantıya katılan üyelerimize ilgilerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Genel Kurul toplantımız 60 yıllık mazisi olan kulübünüze yakışan bir şekilde gerçekleşti. Bir defa daha anlaşılmıştır ki kulübümüz üyelerinin yönetim kurullarından beklediği, kulübümüzün huzurlu, üyelerini sevgiyle kucaklayan uyum içinde faaliyetlerini sürdürmesidir. Toplantıya katılan üyelerimizin bu konudaki güven ve teveccühleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanı  Vedat Özan tarafından yapılan açılışla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 2018 yılında kaybettiğimiz değerli üyelerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okunarak gündeme geçildi.

Verilen önerge ile Genel Kurulumuzun Divan heyeti teşkil edilerek M. İbrahim Aybar Divan Başkanı, Ali Rasih Atalay Başkan Yardımcısı, Bilge Erk ve Barlas Atila Divan Sekreteri olarak görev aldılar.

Gündemin diğer maddesi olan Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir-Gider çizelgelerinin okunmasında; Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özan tarafından İdari ve Sosyal Faaliyetler,

Sportif Üye Burçin Ahızkal tarafından Spor Faaliyetleri,

Sayman Üye Ziyaettin İmer tarafından bilanço, gelir-gider tabloları açıklandı.

Daha sonra Denetleme Kurulu Üyemiz Kerem Sarıoğlu tarafından Denetleme Kurulu raporu okundu ve neticesinde Yönetim Kurulumuz de Denetleme Kurulumuz ayrı ayrı oy birliği ile ibra edildiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Özan sunumunu gerçekleştirmesinin hemen sonrasında,  51 yıldır aralıksız şekilde Marmara Yelken Kulübü sporcusu olan ve kulübümüzün formasıyla büyük başarılara imza atan Hulki Oruz’a teşekkür plaketini taktim etti.

İlgili Evraklar ve Bağlantılar;